• create value together
  • Reliable performance
  • Aiven Facilities
MIRË SE VINI NË WEBSITE OUR

PSE Aiven

E vetmja mënyrë që të ketë sukses është për të ndihmuar klientët tanë të jenë të suksesshme
  • Themeluar 30 vjet më parë in1989, Aiven On është më i madh clips binder prodhues në botë me procesin plotësisht i automatizuar.
  • Aiven është një furnizues ndërkombëtarizoi shkrimi me plotë Prodhim, R & D, blerjen, QC dhe shërbimit të klientit.
  • Ne gjithashtu punojmë me partnerët e projektim ekipit në Kinë, SHBA, Gjermania, Japonia etj për krijimtarinë më të lokalizuara
  • Ne bashkëpunojmë me partnerët tanë amerikanë, të mbajtur duke qëndruar në kufirin e trendin e tregut dhe gjithmonë i pranishëm qindra e dizajne të reja ose produkteve për klientët tanë çdo vit.

Rreth nesh

Themeluar 30 vjet më parë në vitin 1989, Aiven On është rritur në bazë të prodhimit më të madh të clips binder në botë si një  shkrimi dhe furnizimet e zyrës prodhuesi ndërkombëtarizuar me prodhim të plotë, R & D dhe shërbimi ndaj klientit. Ne jemi të njohur për besueshmërinë tonë në mesin e klientëve tanë, shumë prej tyre kanë qenë klientët tanë për më shumë se 30 vjet. Produktet tona  shkojnë nga Klip Binder & ndryshme Klip Home Office, Desktop Storage & Organizatorët, Pins & tacks, sundimtarët, magnet, Sticky Notes,  Folding Arkë Shporta, clipboards, Zyra & Biznes domosdoshme, dhuratë Pack & Combo Set, Bookmarks, Emri Badges, Healthy Zyra Series,  Smart Phone & Computer Peripherals etj

  • 123
  • për

Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ose më shumë për produktet tona të fundit të reja dhe dizajn, ju lutem kontaktoni ekipin tonë të shitjes dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

MISIONI YNE

Duke ndihmuar klientët tanë të jenë të suksesshme