• create value together
  • Reliable performance
  • Aiven Facilities
Wilujeng sumping di website urang

Naha AIVEN

Hiji-hijina jalan sukses nyaeta pikeun mantuan klien kami janten sukses
  • Ngadegkeun 30 taun ka pengker in1989, Aiven Di mangrupa pangbadagna produsén klip map di dunya kalayan prosés pinuh otomatis.
  • Aiven mangrupa supplier tulis internationalized kalawan Manufaktur lengkep, R & D, purchasing, QC sarta layanan Palanggan.
  • Urang ogé dianggo ku mitra tim ngarancang di Cina, Amérika Serikat, Jerman, Jepang jeung sajabana pikeun kreativitas langkung localized
  • Urang cooperate kalawan mitra AS urang, tetep ngadeg dina demarkasi sahiji pasar trend na salawasna ratusan hadir tina desain anyar atanapi produk keur konsumén urang unggal taun.

Tentang Kami

Ngadegkeun 30 taun ka pengker taun 1989, Aiven Dina geus dipelak kana basa produksi pangbadagna ti klip map di dunya salaku hiji  alat tulis sarta kantor suplai produsén internationalized kalawan manufaktur lengkep, R & D jeung layanan palanggan. Kami dipikawanoh pikeun reliabiliti kami diantara klien urang, loba di antarana geus klien kami pikeun leuwih ti 30 taun. Produk urang  dibasajankeun map Klip & rupa Imah Kantor Klip, Desktop Panyimpenan & panitia, pin & Tacks, pamingpin, magnet, caket Catetan,  tilepan Crate Gorobag, Clipboards, Kantor & Usaha kabutuhan poko, kasinugrahan Pek & ceurik siapkeun, Tetengger, Ngaran Badges, sehat Series Kantor,  Smart Phone & Komputer périferal jsb

  • 123
  • 124123

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, atanapi langkung seueur ngeunaan produk anyar panganyarna kami & desain, mangga ngahubungan tim jualan kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

misi kami

Nulungan klien kami janten sukses