• create value together
  • Reliable performance
  • Aiven Facilities
Добредојдовте на нашиот сајт

ЗОШТО AIVEN

Единствениот начин да се успее е да им помогне на нашите клиенти да бидат успешни
  • Основана е пред 30 години in1989, Aiven На е најголемиот врзивно клипови производител во светот со целосно автоматизиран процес.
  • Aiven е интернационализација идентитет снабдувач со комплетна производство, R & D, набавка, КК и услуги на клиентите.
  • Ние исто така работиме со партнерите на дизајнирање тим во Кина, САД, Германија, Јапонија итн за повеќе локализирани креативност
  • Ние соработуваме со нашите партнери од САД, да ги задржи стои на граница на трендот на пазарот и секогаш присутна стотици нови дизајни или производи на нашите клиенти секоја година.

за нас

Основана е пред 30 години во 1989 година, Aiven На прерасна во најголемата база на производство на врзивно клипови во светот како  интернационализира Канцелариски материјали и опрема производителот со комплетна производство, R & D и услуги на клиентите. Ние се познати за нашата сигурност кај нашите клиенти, многу од нив биле на нашите клиенти за повеќе од 30 години. Нашите производи  се движат од Биндер клипови и разни внатрешни работи клипови, Desktop чување на & Организаторите, игли и tacks, владетели, Магнети, лепливи белешки,  преклопување на гајба кошничка, Clipboards, Канцеларија и бизнис најважен, подароци Пак & Комбо Сеп, обележувачи, името значки, здрава Office серија,  паметен телефон и компјутерски периферни уреди, итн

  • 123
  • во врска со

Билтен

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, или повеќе за нашата најновите нови производи и дизајн, ве молиме контактирајте го нашиот тим за продажба и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.

НАШАТА МИСИЈА

Им помогне на нашите клиенти да бидат успешни