посветеност

нашата посветеност

  • 1. Висок квалитет и трајни производи што ги исполнува и / или надминува денешната животната средина очекувањата
  • 2. Целосно посветени тим за продажба, брза услуга на клиентите - одговори во рок од 24 часа.
  • 3. Силна и професионален тим за контрола на квалитет, највисоките стандарди за контрола на квалитетот во текот на сите аспекти на производството и конечната испорака.
  • 4. На време на испорака.
  • 5. Соработка со многу познати брендови и успешно да се изгради нашата добра репутација.
  • 6. Исклучителна изработка да се служат со добар квалитет.
  • 7. Политика на враќање или репродукција за секој квалитет на проблемот.
  • 8. Имаме центар специјализирани 15 лице R & D, развивање и презентирање на нашите клиенти стотици нови производи или дизајни секоја година, пак ние, исто така, работа со партнери на дизајнирање тим во Кина, САД, Германија, Јапонија итн за повеќе локализиран креативност, ни овозможи секогаш стои на граница на трендовите на пазарот во светот.
  • 9. Да се ​​биде најголемиот производител на врзивно клипови во светот со целосно автоматско насочат, нашиот врзивно клипови производство способност е повеќе од 1,1 милијарди парчиња годишно и месечно 70 * 20 'контејнери.