angazhim

Angazhimi ynë

  • 1. cilësi të lartë dhe produkte të qëndrueshme që plotëson dhe / ose tejkalon pritjet e sotme mjedisore
  • 2. angazhuar plotësisht Sales Team, Customer Service Fast - përgjigjen brenda 24 orëve.
  • 3. ekip të fortë dhe profesionale të kontrollit të cilësisë, standardet më të larta të kontrollit të cilësisë gjatë të gjitha aspektet e prodhimit dhe shpërndarjen përfundimtare.
  • 4. Në kohën e dorëzimit.
  • 5. Bashkëpunon me shumë marka të famshme dhe me sukses të ndërtuar reputacionin tonë të mirë.
  • 6. Exquisite mjeshtëri për të shërbyer me cilësi të mirë.
  • 7. Politika e rimbursimit ose riprodhimit për ndonjë problem të cilësisë.
  • 8. Ne kemi një specializuar 15 person i R & D qendër, zhvillimin dhe prezantimin për klientët tanë qindra e produkteve të reja ose harton çdo vit, ndërkohë që ne të punojë me partnerët e projektim ekipit në Kinë, SHBA, Gjermania, Japonia etj për më shumë të lokalizuara kreativiteti, na mundësojnë gjithmonë duke qëndruar në kufirin e trendeve të tregut në botë.
  • 9. Duke qenë prodhuesi më i madh i klipeve binder në mbarë botën me aerodinamike plotësisht automatike, clips binder aftësinë tonë të prodhimit është më shumë se 1.1 miliardë copë në vit dhe mujore 70 * 20 'kontejnerë.