Linja kohore e kompanisë

Aiven On Stationery Co., Ltd., themeluar në vitin 1989, ndodhet në Ninghai, Zhejiang, Kinë.Madhësia e objektit tonë të prodhimit është aktualisht 64,000 metra katrorë me mbi 500 punonjës.

Shënuesit tanë kryesorë të kohës,

1996 - Themelimi i Ningbo Aiven On Stationery Co., Ltd.me adresën e zyrës në Nr. 9 Zhengxue West Road

2001 – Investime dhe rinovime të mëdha Ndërtesa 1 – 4 dhe godina e re e prodhimit

2003 - Përfundoi ndërtimin dhe u zhvendos në vendndodhjen e tij të re në rrugën Jinlong Nr. 16, Rruga Taoyuan.

2003 - Kompania u riemërua zyrtarisht Aiven On Stationery Co., Ltd.

2005 – Filloi zgjerimi me godinën 5 dhe 6

2006 – Ndërtesa e Prodhimit 5 u përfundua dhe u vu në përdorim

2009 - Me përpjekjet e përbashkëta të Punonjësve të Kompanisë, Kompania bëri përparim të shpejtë në transformimin teknologjik

2010 - 15 vjetori i Kompanisë për nder të të gjithë punonjësve punëtorë

2015 - Qarkullimi i Kompanisë tejkaloi 33 milion USD Milestone

2016 – Filloi ndërtimi i objektit të projektit të zgjerimit 10

2017 – Ndërtesa e Prodhimit 10 u përfundua dhe u vu në përdorim

2017 – Proceset e veshjes së metaleve u rinovuan dhe u rinovuan me kosto mbi 1 milion USD