Tregjet tona

38a0b9231 5 239

Klientët tanë mund të jenë:
1. Materiale shkrimi dhe furnizim zyre Marka
2. Supermarket
3. Dyqani zinxhir
4. Blerësi artikuj shkrimi
5. Zinxhirët e mobilimit të zyrave të shtëpisë
6. Shoqëri tregtare për artikuj shkrimi dhe zyra
7. Prodhues artikujsh shkrimi dhe zyre
8. Shitësit me pakicë në internet
9. Shitës me shumicë i artikujve dhe furnizimeve të zyrës së First Party
10. Supermarket dhe tregje
11. Dyqane artikujsh shkrimi dhe zyrash
...
Mirë se vini të na kontaktoni, ne shpresojmë t'ju ndihmojmë me maksimumin tonë në rrugën tuaj drejt suksesit!