prasetya

prasetya kita

  • 1. Kualitas lan produk awet sing meets lan / utawa ngluwihi pangarepan lingkungan dina
  • 2. Kanthi setya Team Sales, Fast Customer Service - reply ing 24 jam.
  • 3. tim kontrol kualitas kuwat lan profesional, paling dhuwur Standards Quality Control sak kabèh aspèk Manufaktur lan pangiriman final.
  • 4. Ing-wektu pangiriman.
  • 5. kerjo bareng karo akeh merek misuwur lan kasil mbangun munggah reputasi apik kita.
  • 6. Kepileh workmanship kanggo ngawula karo kualitas apik.
  • 7. Kebijakan saka mbalekaken reproduksi kanggo masalah kualitas.
  • 8. Kita duwe tengah a specialized 15 wong R & D, ngembangaké lan pun kita pelanggan atusan produk anyar utawa designs saben taun, Kangge kita uga bisa nganggo partners tim ngrancang ing China, Amerika Serikat, Jerman, Jepang lan sapiturute kanggo liyane lokal kreatifitas, mbisakake kita tansah ngadeg ing Punjab tren pasar donya.
  • 9. Kang Pabrikan gedhe klip Binder donya karo Streamline kanthi otomatis, kemampuan produksi klip Binder kita luwih saka 1.1 milyar pcs per taun lan saben wulan 70 * 20 kontaner '.