• create value together
  • Reliable performance
  • Aiven Facilities
WELCOME TO SITUS kita

Apa AIVEN

Cara mung kanggo kasil iku kanggo kita klien kanggo dadi sukses
  • Madeg 30 taun ago in1989, Aiven On paling gedhe Produsèn klip Binder ing donya kanthi proses kanthi otomatis.
  • Aiven iku sawijining Supplier nulis internationalized karo Manufacturing lengkap, R & D, Purchasing, QC lan layanan pelanggan.
  • Kita uga bisa karo partners tim ngrancang ing China, Amerika Serikat, Jerman, Jepang lan sapiturute kreatifitas liyane localized
  • We kerjo bareng karo partners US kita, supaya ngadeg ing Punjab saka pasar gaya lan tansah atusan saiki designs anyar utawa produk kanggo pelanggan kita saben taun.

Babagan awake dhewe

Madeg 30 taun kepungkur ing 1989, Aiven On wis thukul menyang basa produksi paling gedhe klip Binder ing donya minangka  nulis lan kantor Penyetor Produsèn internationalized karo Manufaktur lengkap, R & D lan layanan customer. We sing dikenal kanggo linuwih kita antarane kita klien, akeh wong wis kita klien kanggo luwih saka 30 taun. Produk kita  sawetara saka Binder Klip & macem-macem Home Office Clips, Desktop Storage & Penyelenggara, Pin & tacks, Rulers, Magnets, Lengket Cathetan,  Folding peti karanjang, Clipboards, Kantor & Business esensial, Gift Pack & Combo Set, Tetenger, Jeneng Badges, sehat Series Kantor,  Smart Phone & Komputer Peripheral etc.

  • 123
  • 124123

newsletter

Kanggo pitakonan babagan produk kita utawa cenik, utawa liyane babagan produk anyar kita & desain, hubungi tim dodolan kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

MISSION kita

Ngewangi kita klien kanggo dadi sukses