Cina Panda Wangun pabrik plastik serelek Thumbtack na suppliers | Aiven

Panda Wangun Plastik serelek Thumbtack

Pondok Description:


  • Model No .: AV33332322
  • Paking: 6 / Kartu molotok
  • Bahan: plastik, logam
  • Ukuran: 140x80x20mm
  • Status produk: kapang anu siap
  • jéntré produk

    download

    Tags produk

     

    eusi  Panda Wangun Plastik serelek Thumbtack
    jual nunjuk  harga pikaresepeun tur lumrah
    Fitur Desain kreatif, bentukna panda, elemen populér
    pamakéan pin push pikeun fiksasi samentara
    parameter  140x80x20mm
    sertipikasi  

  • Saméméhna:
  • : Salajengna