2019 Hongkong Mega Tembongkeun Part 1, Oktober 20-23rd, 2019, Aiven Booth No. 3F-B7,9

2019 Hongkong Mega Tembongkeun Part 1, Oktober 20-23rd, 2019, Aiven Booth No. 3F-B7,9, alamatna: Wanchai Konvénsi International na Center Pameran, Hong Kong

Produk rék dipegatkeun:

Dina layar Smart Panyekel telepon

Universal wadah telepon pinter

Sésana kantor pigeulang
kantor urut kongkorong
massager kantor lontar

runtuyan kantor cageur

gudang desktop kantor

gudang desktop kantor kalayan pangecas telepon

desktop organizer kantor kalayan pangecas telepon nirkabel


Pos waktos: Jun-27-2019